Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- پيام تبريک رئيس اتاق اصناف شهرستان بابل بمناسبت فرا رسيدن سالروز ولادت با سعادت حضرت زينب کبري (س) و روز پرستار.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابل: حاج حسين لعلي رئيس اتاق اصناف شهرستان بابل با ارسال پيامي فرا رسيدن سالروز ولادت با سعادت بانوي قهرمان کربلا، پرچم دار نهضت  حسيني،  حضرت زينب کبري (س)  و روز پرستار را به رهبر فرزانه انقلاب – مردم شهيدپرور و بازاريان ولايتمدار   و پرستاران زحمتکش  کشورمان تبريک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قسمتي از پيام تبريک رئيس اتاق اينگونه آمده است:

حضرت زينب کبري (س) در 5 جمادي‌ الاول سال پنجم هجري قمري در مدينه چشم به جهان گشودند، تربيت و پرورش آن مرواريد گرانبها و بى مانند در كنار پيغمبر اكرم (ص) بوده  و پنج تن اصحاب كساء به تربيت و پرورش و تعليم و آموختن و تهذيب و پاكيزه گردانيدن آنحضرت مشارکت داشتند. حضرت زينب در طول زندگي با مصائب زيادي روبرو شد اما حضور ايشان در کربلا و ديدن آن صحنه هاي دلخراش و از دست دادن برادران و فرزندان و فرزندان برادر از همه مصائب دردآورتر و ناگوارتر بود چرا که در يک روز همه عزيزانش خصوصاً برادرش امام حسين (ع) را از دست داد. در بزرگواري آنحضرت همين نکته بس که زماني که در عصر روز عاشورا دو پسرش را شهيد کردند از خيمه پاي بيرون نگذاشت در حالي که هنگام شهادت ساير شهدا از خيمه بيرون مي آمد و امام حسين (ع) را دلداري مي داد ولي اينبار براي اين که برادرش حسين (ع) خجالت نکشد از خيمه بيرون نيامد، آنحضرت در دامان پرمهر و معنويت مادرش حضرت فاطمه (س) از سرچشمه معارف اسلامي و قرآني سيراب گشت. رسالت راستين حضرت زينب (س) هنگامي آغاز گرديد که پس از به شهادت رسيدن امام حسين (ع) و هفتاد و دو تن از يارانش با ايراد سخنان آتشين به بيدارگري مردم کوفه و ستيز با ستمکاران و يزيديان پرداخت.  پس از واقعه خونبار كربلا نقش آنحضرت روند تازه تري يافت  و ضمن حضور در كاروان اسراي كربلا در برابر حكام جور قرار گرفتند و به افشاگري ظلم و ستم وارد بر آل طه از سوي خاندان اميه پرداختند. آنحضرت در اين دوران سخت با حضور در كاخ برخي حكمرانان جور زمان مانند يزيد و ابن زياد، با تاكيد برحقانيت طريق آل محمد بر سخنان و تبليغات مسموم خاندان اميه درباره بني هاشم خط بطلان كشيدند. حضرت زينب (س)  نمودار حق و جهاد در راه خدا و نگهدارنده ايمان و عقيده، قهرمان دليري و شجاعت، جلوه فصاحت و بلاغت، شعله ستيزه جوي باطل و آتش افشان حق در برابر نيروهاي ستمگر و كوبنده دژخيمان زورگو است. آنحضرت راه مقاومت در برابر باطل را به امت نشان داد و فداكاري در راه خدا و چشم پوشي از همه چيز را در راه برافراشتن پرچم حق به همه ياد داد.  ايثار، فداكاري، صبر و بردباري، علم وسيع و دانش وافر، سخنان سنجيده و منطقي آنحضرت در فرصت هاي حساس توأم با آن مظلوميت و ستم هاي جانكاهي كه به ايشان وارد آمده است، از آنحضرت چهره يك شخصيت بي نظير، رزم آور شجاع، جهادگر بي باك و سخنور توانا را در قلوب و اذهان ترسيم نموده است كه تا چرخ زمان حركت دارد  تا نسل ها در روي زمين حيات دارند و تا زمين دور خورشيد مي گردد اين چراغ فروزان، نورافكن جهانيان و نسل هاي آينده خواهد بود. در ايران روز ولادت حضرت زينب‌ (س) به نام روز پرستار نامگذاري  شده است. علت اين نامگذاري، پرستاري آنحضرت از امام زمانشان حضرت زين‌العابدين (ع) و ديگر بيماران و مصيبت‌زدگان خاندان عصمت و طهارت (ع) پس از واقعه کربلاست.  اينجانب خادم بازاريان شريف شهرستان بابل فرا رسيدن سالروز ولادت با سعادت بانوي قهرمان کربلا و پرچم دار نهضت حسيني حضرت زينب کبري (س) و روز پرستار را به رهبر فرزانه انقلاب – مردم شهيد پرور و بازاريان ولايتمدارو پرستاران زحمتکش کشورمان تبريک عرض نموده و از خداوند سبحان استمداد مي طلبم به برکت وجود ذي وجود حضرت زينب (س) نصرت بيشتري به مردم کشورمان عنايت بفرمايند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پيام تبريک رئيس اتاق اصناف بابل حضرت زينب کبري س روز پرستار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • پیام تبریک رئیس فدراسیون فوتبال عربستان به مهدی تاج
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)